Om PurePower

PurePower är ett danskt varumärke inom sportnutrition som specialiserar sig på energiprodukter för vardagens idrottshjältar, t.ex. cyklister, löpare och triathleter.

Purepower är en av de ledande aktörerna inom sportnutrition för uthållighet i Norden. Denna position har uppnåtts genom att leverera hög kvalitet, god smak och bra kundservice. En av Purepowers mest kända produkter är EnergySnack-serien som består av sex havrebarer som är mjuka i konsistensen, lätta att bära, mättande och sist men inte minst välsmakande. Purepower kommer att fortsätta driva varumärket framåt med nya innovativa produkter som ger idrottare de bästa möjliga förutsättningarna att göra det de älskar mest.

Historien bakom PurePower

Peter Toft tog över familjeföretaget Toft Care A/S år 2005 från sin far. En dag tittade han igenom försäljningssiffrorna för Toft Care. Han upptäckte en annorlunda kund bland siffrorna. Kunden hette Thomas Mortensen, och det var ett stort inköp när man räknas som privatkund.

"Vi har tagit 30 års erfarenhet av att utveckla näringsprodukter och överfört den till PurePower. Därför utvecklar vi produkter för PurePower baserat på samma procedurer och standarder som vi använder när vi utvecklar en ny näringsprodukt i Toft Care, vilket är kundens garanti för kvalitet och smak"

Peter Toft
Managing Director

Team PurePower

Vårt ambassadörsteam på PurePower sträcker sig från triathlon, mountainbike, simning, löpning och badminton till CrossFit, vindsurfing och militär femkamp. Trots att sporterna är så olika och nivåerna varierar från elit till motionär har de alla en sak gemensamt - utan energi är hjälten ingen hjälte.Alla våra produkter utvecklas i nära samarbete med våra ambassadörer för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga smak, kvalitet och funktionalitet på marknaden.Idrottare vet exakt hur de vill ha sina näringstillskott och hur de ska använda dem. Därför är ett starkt ambassadörsteam avgörande för utvecklingen av nya energiprodukter till PurePower-sortimentet.

PurePower ISO22000 certifierad

Som det ENDA sportnäringsvarumärket i Danmark är PurePower ISO22000-certifierat - och det är vi stolta över. Vi arbetar hårt för att skapa de bästa förutsättningarna för danska idrottare så att de alltid kan prestera optimalt, oavsett om det är på tränings- eller tävlingsdagar. En idrottare måste vara skarp och fokuserad i alla avseenden, och det är därför vi har tagit vår produktion ett steg längre.

Ett ISO22000-certifikat innebär att alla steg i produktionen uppfyller ett antal fastställda standarder för att säkerställa bästa möjliga förutsättningar för den färdiga produkten. ISO22000-certifikatet ställer krav på rengöring, hantering av varor, efterlevnad av lagstiftning i samband med produktion och mycket mer. Det innebär att vi kan garantera dig den bästa hanteringen av produkterna från början till slut.Vad innebär detta för dig som idrottare? Ett ISO22000-certifikat säkerställer att du alltid får bästa möjliga sportnäring som uppfyller lagstiftning, hygien och många andra krav.

Vi ser fram emot att ge dig energi på vägen mot dina mål med våra beprövade kvalitetsprodukter. Om du behöver riktlinjer för vilken sportnäring som är idealisk för din sport - ta en titt på powerblog.

Mindset är det som skiljer de bästa från resten - låt oss jaga dina drömmar tillsammans.

Bästa hälsningar

PurePower-teamet

Mindset is what separate the best from the rest - let's chase your dreams together.