Om PurePower

PurePower Àr ett danskt varumÀrke inom sportnutrition som specialiserar sig pÄ energiprodukter för vardagens idrottshjÀltar, t.ex. cyklister, löpare och triathleter.

Purepower Àr en av de ledande aktörerna inom sportnutrition för uthÄllighet i Norden. Denna position har uppnÄtts genom att leverera hög kvalitet, god smak och bra kundservice. En av Purepowers mest kÀnda produkter Àr EnergySnack-serien som bestÄr av sex havrebarer som Àr mjuka i konsistensen, lÀtta att bÀra, mÀttande och sist men inte minst vÀlsmakande. Purepower kommer att fortsÀtta driva varumÀrket framÄt med nya innovativa produkter som ger idrottare de bÀsta möjliga förutsÀttningarna att göra det de Àlskar mest.

Historien bakom PurePower

Peter Toft tog över familjeföretaget Toft Care A/S Är 2005 frÄn sin far. En dag tittade han igenom försÀljningssiffrorna för Toft Care. Han upptÀckte en annorlunda kund bland siffrorna. Kunden hette Thomas Mortensen, och det var ett stort inköp nÀr man rÀknas som privatkund.

"Vi har tagit 30 Ärs erfarenhet av att utveckla nÀringsprodukter och överfört den till PurePower. DÀrför utvecklar vi produkter för PurePower baserat pÄ samma procedurer och standarder som vi anvÀnder nÀr vi utvecklar en ny nÀringsprodukt i Toft Care, vilket Àr kundens garanti för kvalitet och smak"

Peter Toft
Managing Director

Team PurePower

VÄrt ambassadörsteam pÄ PurePower strÀcker sig frÄn triathlon, mountainbike, simning, löpning och badminton till CrossFit, vindsurfing och militÀr femkamp. Trots att sporterna Àr sÄ olika och nivÄerna varierar frÄn elit till motionÀr har de alla en sak gemensamt - utan energi Àr hjÀlten ingen hjÀlte.Alla vÄra produkter utvecklas i nÀra samarbete med vÄra ambassadörer för att sÀkerstÀlla att vÄra kunder fÄr bÀsta möjliga smak, kvalitet och funktionalitet pÄ marknaden.Idrottare vet exakt hur de vill ha sina nÀringstillskott och hur de ska anvÀnda dem. DÀrför Àr ett starkt ambassadörsteam avgörande för utvecklingen av nya energiprodukter till PurePower-sortimentet.

PurePower ISO22000 certifierad

Som det ENDA sportnÀringsvarumÀrket i Danmark Àr PurePower ISO22000-certifierat - och det Àr vi stolta över. Vi arbetar hÄrt för att skapa de bÀsta förutsÀttningarna för danska idrottare sÄ att de alltid kan prestera optimalt, oavsett om det Àr pÄ trÀnings- eller tÀvlingsdagar. En idrottare mÄste vara skarp och fokuserad i alla avseenden, och det Àr dÀrför vi har tagit vÄr produktion ett steg lÀngre.

Ett ISO22000-certifikat innebÀr att alla steg i produktionen uppfyller ett antal faststÀllda standarder för att sÀkerstÀlla bÀsta möjliga förutsÀttningar för den fÀrdiga produkten. ISO22000-certifikatet stÀller krav pÄ rengöring, hantering av varor, efterlevnad av lagstiftning i samband med produktion och mycket mer. Det innebÀr att vi kan garantera dig den bÀsta hanteringen av produkterna frÄn början till slut.Vad innebÀr detta för dig som idrottare? Ett ISO22000-certifikat sÀkerstÀller att du alltid fÄr bÀsta möjliga sportnÀring som uppfyller lagstiftning, hygien och mÄnga andra krav.

Vi ser fram emot att ge dig energi pÄ vÀgen mot dina mÄl med vÄra beprövade kvalitetsprodukter. Om du behöver riktlinjer för vilken sportnÀring som Àr idealisk för din sport - ta en titt pÄ powerblog.

Mindset Àr det som skiljer de bÀsta frÄn resten - lÄt oss jaga dina drömmar tillsammans.

BÀsta hÀlsningar

PurePower-teamet

Mindset is what separate the best from the rest - let's chase your dreams together.