Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden

Om PurePower

PurePower är ett danskt sportnäringsmärke som specialiserar sig på energiprodukter för vardagliga idrottshjältar, inklusive cyklister, löpare och triathleter. 

 

Purepower är en av de ledande på marknaden inom sportnäring för uthållighet i de nordiska länderna. Denna position uppnås genom att erbjuda hög kvalitet, god smak och bra kundservice. En av Purepowers mest kända produkter är EnergySnack-serien, som består av tre havrebars som är mjuka i konsistensen, lätta att ta med sig, mättar och sist men inte minst smakar gott. Purepower driver ständigt varumärket framåt med nya innovativa produkter, som ger idrottare bästa möjliga förutsättningar att göra det som de älskar mest.

 

 

 

 

PurePowers historia

Peter Toft tog över familjeföretaget Toft Care A/S 2005 från sin far. En dag satt han och tittade igenom försäljningssiffrorna för Toft Care. Han upptäckte då en kund som stack ut i mängden. Kunden hette Thomas Mortensen, och han hade gjort ett stort köp, sett i betraktning av att han var en privatkund. 

 

Thomas tränade triathlon och köpte produkterna från Toft Care som energi- och proteintillskott för sina frekventa och intensiva träningspass. Peter Toft kontaktade Thomas Mortensen och frågade varför han använde just dessa produkter på sina tränings- och tävlingsdagar. Dialogen ledde till att Peter Toft och Thomas Mortensen såg en möjlighet, som 2007 ledde till att de startade PurePower, som skulle specialisera sig i näringsprodukter för danska uthållighetsidrottare.

 

2012 köpte Peter Toft Thomas Mortensens andel av företaget, eftersom Thomas var upptagen med både jobb, stor familj och utbildning. Thomas Mortensen blev partner och ambassadör för företaget, och fortfarande i dag är han en del av PurePower-teamet och hjälper till att testa nya produkter till produktportföljen.

 

“Vi har tagit 30 års erfarenhet av att utveckla näringsprodukter och överfört detta till PurePower. Det är därför vi utvecklar produkter för PurePower, baserat på samma procedurer och standarder som vi använder när vi utvecklar en ny näringsprodukt i Toft Care, vilket är kundens garanti för kvalitet och smak”

 

 

 

"Vi har överfört vårt kunnande från Toft Care to PurePower. Därför utvecklar vi produkter för PurePower baserat på samma procedurer som när vi utvecklar en ny näringsprodukt i Toft Care "

 

 


Peter Toft

VD

 

 

Team PurePower

 

Vårt team av ambassadörer på PurePower sträcker sig från triathlon, mountainbike, simning, löpning och badminton till CrossFit , vindsurfing och militär femkamp. Trots att sporterna är så olika och nivåerna skiljer sig åt från elitutövare till nybörjare, har de alla en sak gemensamt – utan energi får man aldrig bra resultat.

 

Alla våra produkter utvecklas därför i nära samarbete med våra ambassadörer för att säkerställa våra kunder bästa möjliga smak, kvalitet och funktionalitet på marknaden. 

 

Idrottare vet exakt hur de vill ha sina näringstillskott och hur de ska användas. Det är därför avgörande att ha ett starkt team av ambassadörer för utveckling av nya energiprodukter till PurePowers sortimentet.

 

 

 

PurePower ISO22000-certifierad

Som det enda sportbranschen i Danmark har PurePower ISO22000 certifierat - och vi är stolta över det. Vi jobbar hårt för att skapa de bästa förutsättningarna för de danska idrottarna, så de kan alltid erbjuda det bästa, oavsett om det är på träning eller konkurrens. En idrottsman måste vara skarp och fokuserad i alla aspekter, så i vår produktion har vi tagit skrivandet vidare. 

 

Ett ISO22000-certifikat innebär att alla produktionsstadier överensstämmer med en uppsättning standarder som säkerställer bästa möjliga förutsättningarna för slutprodukten.
 
ISO22000-certifikatet innehåller krav på rengöring, hantering av varor, överensstämmelse med lagstiftning i förhållande till produktion och mer. Detta gör att vi kan garantera dig den bästa hanteringen av produkterna från början till slut.
 
Vad betyder det för dig som idrottsman? Ett ISO22000 certifikat garanterar att du alltid får bästa möjliga sportnäring som uppfyller regelverk, hygien och många andra krav. Vill du veta mer om ISO22000, läs mer här.
 

 

Vi ser därför fram emot att ge dig energi med våra beprövade kvalitetsprodukter så att du kan sträva mot dina mål.

 

Om du saknar riktlinjer för vilken sportnäring som passar bäst för din sport – kan du ta en titt i produktguiden.

 

Mindset is what separate the best from the rest - let's chase your dreams together.

 

Med vänliga hälsningar

 

PurePower-teamet

Beställ for ##AMOUNT## och få en gåva